torsdag 11. november 2010

Doktor Proktor og verdens undergang. Kanskje av Jo Nesbø

Her er den siste boka om Doktor Proktor! "Doktor Proktor og verdens undergang. Kanskje", er Jo Nesbøs tredje bok i serien om den ikke helt normale professoren, som har funnet opp morsomme ting som prompepulver, promponautpulver (som sender deg opp i verdensrommet), balansesko og andre rare ting.

Nå handler det om en invasjon fra det indre verdensrom, korsang kontra janitsjarmusikk, doktor Proktors styrkedrikk, hvordan strømper EGENTLIG forsvinner fra vaskemaskiner, ekte froskemenn, ikke fullt så ekte bavianer, skumle vaffeljern og ikke ferdigtestede balansesko. Pluss en sjubeint edderkopp, en grillkonge i eksil i Sør-Trøndelag og verdens undergang. Kanskje. Og plutselig begynner alle å si skjole i stedet for kjole, og doble konsonanter blir enkle. Ikke så alvorlig sier du? Jo, faktisk, verdens undergang er nær! Bulle, Lise og doktor Proktor må redde verden.

Dette er enda en herlig Doktor Proktor-bok full av sprelske påfunn og masse humor. Morsomme illustrasjoner av Per Dybvig, som også bl. a. har illustrert bøkene om Svein og Rotta. Boka finner du hos oss! Passer for lesere fra 6 år og oppover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...