fredag 19. november 2010

Marerittakademiet av Dean Lorey

Har du noen gang drømt om monstre under sengen og spøkelser i klesskapet? Og har foreldrene dine fortalt deg at monstre ikke finnes og at det bare er et mareritt? Vær ikke så sikker på det! For i følge denne første boka om Charlie, er monstrene under senga ekte!

Charlie Benjamin har alltid vært litt annerledes. Han klarer ikke å sitte stille, og fantasien hans er noe helt utenom det vanlige. Og når han har mareritt, slipper han fryktelige marerittmonstre inn i vår verden. Heldigvis finnes det et sted for sånne som Charlie – Marerittakademiet, der Charlie må lære seg å bekjempe monstre. Men på opptaksprøven åpner en portal rett inn i hjertet av Underverdenen seg, der den høyeste ondskap planlegger å tilintetgjøre jorden. Han vil trenge alt han eier av dyktighet – og hjelp fra de nye vennene sine – for å redde seg selv og familien sin og få disse fæle typene til sengs for godt. Klarer de å holde marerittmonstrene unna, eller er det allerede for sent?

Dette er en morsom og spennende fantasybok om monstre og skumle vesener, men også om vennskap og heltemot. Det skal komme flere bøker i denne serien. Boka passer for modige barn mellom 10 og 14 år. Du finner boka her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...